Nova exposició pública del projecte del POUP a partir del 5 d'agost a la sala la Buna

El Comú informa que davant dels canvis substancials proposats al Pla d’Ordinació d’Urbanisme de la Parròquia d’Ordino (POUP), el projecte es tornarà a mostrar en exposició pública a partir del 5 d’agost i fins al 17 de setembre, a la sala La Buna, prèvia aprovació per consell. La proposta de modificació del projecte urbanístic estarà consultable durant trenta dies hàbils segons marca la normativa. Durant aquest període, la ciutadania podrà fer les consultes tècniques que necessiti de dilluns a divendres, amb cita prèvia telefònica al departament d’Urbanisme, al telèfon 878144.

 La corporació ha decidit dedicar una jornada informativa pública per pobles el dilluns 29 de juliol per explicar les línies generals i les principals millores aportades. “La voluntat és compartir els valors del projecte urbanístic amb la màxima transparència i l’encaix del dibuix del projecte amb la població”, ha explicat la cònsol Maria del Mar Coma. Durant el matí, de 10 a 11 h, s’explicarà el projecte a la població de Llorts, les Salines i el Serrat a l’Hotel Bringué J.B.M. (antic Niu Nit); de les 12 a les 13 h, s’atendran els veïns d'Ansalonga, la Cortinada i Arans a la sala del Quart. Finalment, a la tarda, de les 16 a les 17 h, es donarà la informació als veïns de Sornàs, Segudet i Ordino a la sala la Buna.

A grans trets, el nou dibuix de la parròquia té la voluntat d’aconseguir un creixement urbanístic sostenible com a parròquia i respectar zones sensibles, com ara la protecció del Riu i el camí Ral pel que fa a Riberamunt.